ponedeljek, 10. oktober 2016

Explore the world: Venice (Benetke)

Kot vsako leto, se s fantom v času najine obletnice raje odpraviva na izlet, namesto da si kupujeva darila. Darilo hitro pozabiš, medtem ko ti izlet ostane v spominu za vedno. Lani sva se odločila za Benetke. Rezervirala sva sobo v hotelu, kjer sva dvakrat prespala, da sva si lahko v miru ogledala mesto, njegove zanimivosti in pa seveda trgovine. Bila sva z avtom in ko sva se pripeljala do parkirišča, naju je skoraj kap. Parkirišče je stalo 50€ za en dan, poleg tega ti osebje vzame ključe parkira avto in ti lahko "mirno" odideš. Brez kjučev in avta. No ja... 😂 Parkirišče je zelo blizu "glavnih" zanimivost zato je tudi cena primerna. 









Benetke so res zelo lepo mesto, ampak ker je najina obletnica 21.12 so bile temu primerne tudi temperature. Na vodi so bili valovi zaradi vetra, zato se z ladjico na žalost nisva peljala. Nad trgovinami sicer nisem bila najbolj navdušena, saj nisem našla skoraj nič, kar bi si želela. Sva pa zadnji dan obiskala outlet blizu benetk, ki pa me je zelo razveselil, saj sva kupila ogromno stvari po dokaj ugodnih cenah. No proti našim cenam, je bilo poceni. 😂  O tem outletu sem že pisala. Kje ga lahko najdeš, katere trgovine so si preberi TUKAJ!





No pa nazaj na benetke.... cene so zelo visoke. Za kavo se sicer ne spomnim natančno koliko sva odštela, vem samo da je bila zelo draga. Odpravila sva se tudi na večerjo, kjer me je navdušilo samo vino, kar pa se tiče hrane, sem pa jedla zgolj zato, ker mi je bilo nerodno pustiti celo porcijo. 😂 Drago pa seveda kot žafran. Torej če se odpraviš v Benetke, imej s sabo kar nekaj prihrankov. 🙃

Kakšni pa so tvoji vtisi?


Ni komentarjev:

Objavite komentar